Moc mála

Moc mála

Anotace: věnováno Takové, co píše ty pěkné básničky. Pro její krásnou duši... - j.c.ben -

Byl študák, co o životě snil
a myslel, že ke štěstí stačí málo.
Mít pro koho žít a smát se,
z obyčejných věcí radovat se
a milovat a o tu lásku pečovat..
Snad nechtěl toho moc, se zdálo.

Však nadešel čas poznání,
on šeptal slůvka vyznání
a měl pro koho žít
a s kým se smát o koho starost mít..
že není to vůbec málo, pochopil,
že bohatší je než kdy snil.

..a stačilo tak málo..

.
Autor j.c., 14.06.2005
Přečteno 578x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí