Nesvedu už milovat

Nesvedu už milovat

Anotace: Milovat může doopravdy jen ten, kdo zažil zklamáni !

Srdce přílive lásky se chvěje
Příboj mořských vln se blíží
Anděl nad hlavou, píseň mi pěje
Aby jsem necítila převelkou tíži

Hvězda na nebi, do cesty se staví
Jakoby vidět snad nechtěla
Pro co mě srdce vlastně bolí
Že naději dávno jsem pohřbila

Osud mě pohání, snad kupředu ?
Copak to nechápe, neví ?
,,Já milovat dávno už nesvedu ! "
Mé druhé já, žalostně křičí

,,Tak odpusť,, prosím a nevím koho
Sebe , své srdce snad ?
Jinak si nikdy neodpustím
Že nenaučil ses, mě milovat

Opět moje chyba,
nezbývá než plakat
Autor llussinka, 26.12.2007
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí