Umění zapomenout..

Umění zapomenout..

Anotace: je těžké rozeznat skutečnost od přetvářky, zvlášť při pohledu do minulosti.

Teď začínám být sama sebou.
Přestávám ohledy na všechno brát,
beru jen ty, co jsou oprávněné.
Však chci se naučit zapomínat!
Proč jiným se to daří?
Či se tak jen tváří?

Pohled do tvých očí bolí,
když nemáš mě již rád,
proč tvé srdce tvář svou halí
to sama nemůžu znát.
Ano- ještě tě ráda mám,
proč měla bych si lhát,
ale láska není nesmrtelná!
Láska není na věčnost!
I když mě , přiznávám,
dostala na kolena,
vsadit jí život svůj
je trpká posedlost!
Autor Badya, 26.12.2007
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: Dilla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí