Srdce

Srdce

Anotace: Možná trochu bez smyslu, ale..

Udělej z myšlenek malý děti,
dovol jim s námi si hrát.
Když ztrácíme se vlatním očím,
já nedoufám, že napořád.
(vždyť krásný stejně jednou skončí)

Právě teď mi to nevadí.
Zkouším obelhat všechen ten čas,
který nás škrábe na zádech.
A bolí!
Zkouším myslet na cokoli ostatní.
(Nejde to)

Zas hladím Tě paprskem od temperek
z obrázku o Světě.
Víš, ta skrýš ve mně.
V tom hradu z pláží,
kdy na vlny se přece
(Nikdy nečeká)
Autor emi-lee, 26.12.2007
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: LisSe
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

originální-pěkné*.*

27.12.2007 10:46:00 | LisSe

Krásné skončí a nové ... kdy zas skutčností se stane ...

26.12.2007 19:37:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí