Láska?

Láska?

Anotace: ...

Láska je krásná, ale i bolí,
když jsi zklamán srdce se špatně hojí.

V sedmém nebi s láskou se vnášíš,
prach spokojenosti na zem prášíš.
Líbáš ji na rty, hladíš ji po vlasech,
tak idilicky, jako to malíř zobrazil v obrazech.

Na obláčku sedíte,
z očí do očí hledíte.
Vaše rty se blíží k sobě,
rozohněné jako dva ohně.

Ve vaších očích jsou dva blesky,
které se třpytí jako dvě hvězdy.

Je krásné vědět, že láska žije,
že jako dva milenci na západ slunce koukáte,
když vlk na vycházející měsíc vyje,
sladká slůvka si do uší broukáte ...
Autor susuvlacek, 26.12.2007
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: Vain Hope
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí