Chci být s tebou

Chci být s tebou

Anotace: Když někoho milujeme a někdo jiný miluje nás...

Chci být s tebou a ty váháš,
proč si s mým srdcem pohráváš,
usiluje o něj jiná,
pochop,to není moje vina,
chci být s tebou ty to víš,
miluji tě i když spíš,
a na mě myslí ona,
mám ti to říct celé znova(?),
chci být s tebou,ty jsi můj den,
jsi moc krásná,jako nejkrásnější sen,
tak proč já se zdám jí(?),
netuším,to jen ona ví,
ale já chci být s tebou,volám do tmy,
snad můj hlas projde tvými okny,
pro mě není žádná jiná,pro mě jsi jen ty,
zeptej se svého srdce,třeba ti odpoví...
Autor Merlin1, 26.12.2007
Přečteno 1077x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí