Deprimující báseň ....:D

Deprimující báseň ....:D

Anotace: No jen čti:D

Schovávám se za tvou duší,
skrývám se a doufám, že něco tvé srdce tuší.
Když usínám, přemýšlím, co mi tenhle den dal,
přemítám si v hlavě nevyřešitelný hlavolam.
Čekám kdy mi ukážeš další kousek svého ,,já",
a i když jdu špatnou cestou, půjdu jí dál i kdyby mě to mělo stát život...
Autor AnGiE-AnGeL, 27.12.2007
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: Syala
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí