Barevná zamilovanost

Barevná zamilovanost

Anotace: Barevná zamilovanost

Ze stínu úplňkového měsíce,
při barvě černokněžníkova hábitu,
vzejde světlo barevné, malované tuží,
s červení vítěznou,
modří minerálu,
žlutí jasnou slunečnou
a bílou barvou míru
Tě chytím za ruku a utečeme.

Přes zlo šedé nakreslíme jinou barvou vášeň,
přes pochybnosti oranžovou vybarvíme hvězdy,
budeme se smát až zuby naše budou zelené,
tak si vzpomeneme na náš animovaný příběh,
který máme oba v oblibě a neřešíme nic.

Žlutou vyjádříš mi veškeré emoce,
nechceš být jako ostatní a řekneš mi pravdu.
Já si Tě zamiluji a červený přívěšek dostaneš.
Na co v tu chvíli asi pomyslím?

Myšlenkami se vracím a vzpomínám.
Zjišťuji, že Tě miluji víc než dřív.
A i když si to těžko připouštím.
Jsem do Tebe zamilovaná!
Autor come-past, 27.12.2007
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...to není vůbec pitomé ...škoda,že je dílko tak přehlíženo ...

06.01.2008 12:29:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí