vzpomínky

vzpomínky

Anotace: vzpomínky na lásku

V koutě sedím,
do blba hledím.
Na tebe vzpomínám,
jak ráda tě pořád mám.

Ty nevidíš ,
i kdyby tak mě přehlížíš.
Svou dívku máš,
a na mě zapomínáš.

Já jsem furt sama,
ale ty nejsi sám.
Uvědomuješ si, že ráda tě pořád mám.
Na naší lásku pořád vzpomínám.

Jí si dal šancí dost a dost,
mě jen jednu a řekl si dost.
Řekl si: “ Dáme si pauzu, bude to lepší.”
ale od té doby bylo to jen horší.

Zapomněl si na mě,
ale já na tebe ne.
Miluji tě čím dál tím víc,
tak prosím neříkej mi ne!!!
Autor deeaka.a, 14.06.2005
Přečteno 603x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí