Milovala jsem Tě...

Milovala jsem Tě...

Anotace: vzpomínka na první lásku...

Pamatuji si náš první polibek,
naše první vyznání lásky,
kouzelnou sílu a z touhy požitek,
a naše první milování.

Když procházím se místy,
kde spolu jsme se smáli,
potichu a nevinně se usměji,
ale slza velká slaná, stéká mi po tváři.

Když vzpomínám, tak jen na Tebe,
na Tvý krásny modrý oči,
na to ,jak měl jsi rád snad jenom mě,
na lásky vyznání a polibků plný noci.

Chvíli v náručí nás objímala láska,
střežila nás a tu nejkrásnější moc nám dala,
Ty mě a já Tebe jsem šíleně milovala...
Autor Saberska, 15.09.2004
Přečteno 927x
Tipy 2
Poslední tipující: Rošták Domča
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

prostě krásná...

27.05.2008 14:49:00 | Rošták Domča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí