nepoznání

nepoznání

Anotace: nepoznala jsem sice jeho polibky ale jeho duši ano

Nepoznala jsem sice chuť tvých polibků,
za to chuť tvé lásky a tvých dotyků.
Byla to láska, která skončila brzy,
věř, že mě to všechno velmi mrzí.

I když jsmě měli málo času,
chci ti poděkovat za tu krásu.
Krásu tvé lásky a tvého pochopení,
když poznala jsem, že na světě nic krásnějšího není.

Ale než jsem si to uvědomila
a taky ti poděkovala,
zazvonil zvonec
a naší lásce byl bohužel konec.
Autor deeaka.a, 14.06.2005
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí