Tajemný pohled lásky

Tajemný pohled lásky

Anotace: .. přečtěte si... uvídíte, pochopíte..:)

Jsou chvíle, kdy cítíš se jak ve snu a díváš se okolo
a nemůžeš pochopit co se to děje.
Kde kdo se tomu jen pousměje.
Ale já cítím bolest a ztrátu v srdci svém-
jak zkáza světa v životě mém.
Srdce se mi chvěje a bodá mne známý hrot.
Proč choval se jak Amorům sok
a najednou svou podobu změnil?
Byl to snad jenom omyl?
Ne! Jen pravda se ozývá.
Je totiž malý krok mezi láskou a nenávistí.
To ze všech stran mi osud zvěstí.
Dokonce i živý plod mohl vzkvésti,
však ne při formě sobeckosti.
Když cítím bolest, která tělo postihuje
skoro mne to i vyhovuje,
ale když trýzní duši i srdce mé,
tak bolest mou to prohlubuje a padám k zemi zoufalá.
Z té země už mě nevyzvedne.
Totiž láska skonala.
Můj symbol lásky nevěděl,
že stojí před ním lásky žel.
Však nevěděl ani,
že láska není jenom spaní,
že láska moje není jen sen co k ránu skončí starý den.
Amor mého srdce nemohl to znáti.
Já dala se mu plně oddati,
však ale ne poznati..
Autor klara07, 27.12.2007
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Upřímná... pěkná. Jo, a Vítej na literu! :o)

29.12.2007 15:37:00 | slepý tambor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí