Na rovinu

Na rovinu

Anotace: vyznání vyznání vyznání...co jinýho má smysl?

Sbírka: Petra

Víš...
...no já...
nevím jak to říci.

Dej nám šanci,
to co k tobě cítím,
jsem k nikomu jinýmu ještě necítil
a přesto se říct stydím,
že se mi po tobě stýská po mnoho dlouhých chvil.

Já už sem překonal strach svůj,
teď je řada na tobě.
Neříkej NE stůj co stůj,
rozmýšlej, ale podle sebe!!
Nedívej se na ostatní,
co chceš TY?!
Řiď se srdcem vlastním,
hraj podle své noty.

Kde je psáno,
že chodit spolu nám není přáno?
Možná nám to vydrží jen krátce,
ale přece jenom chci to zkusit.
Moje srdce je teď můj rádce,
prý tě mám klidně i prosit!!

Tak tedy prosím!!!
Nenech mě topit se ve výčitkách,
nenech mě bloudit v otázkách.
Já chci jen tebe,
kdysi sem si říkal SRABE,
ale už dlouho okolo horké kaše chodím.

Miluji tě!!!
Ano, slyšela si dobře,
konečně sem ti to přiznal do očí,
nyní jen obavy hodit za hlavu stačí.
Zkusme to, prosím!
Už moc dlouho lásku k tobě na srdci nosím
a přesto pořád větší a větší,
lásku ze všech nejsladčí.

Tak co říkáš?
Ano?
Zkusíme to spolu?
Když se mi do očí podíváš,
měla by jsi mít jasno,
...už jen spolu...?
Autor Dreamer.max, 27.12.2007
Přečteno 544x
Tipy 3
Poslední tipující: veronicie, Bíša, Lucie Teru
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Jde to od srdce a to je hezký. :-)

19.04.2008 22:29:00 | veronicie

moc dlouhé ...zbytečně ,málo poetické mi připadá ,ale nejsem znalec jen si to myslím tak se neuraž ahoj l.

27.12.2007 20:06:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí