Prázdný cíl

Prázdný cíl

Anotace: Prázdno...

K čemu nebe?
Když pevná půda pod nohami není.
Na co stát ti pořád za zády?
Vše se za pár měsíců změní.

Krok jak deset dní,
Pořádný skok za měsíc
Maturita zmizí v dáli
A budoucnost nám půjde vstříc.

Na co cit?
Že by archaický přežitek?
K čemu duše,
Když v ní nenacházíš žádný prožitek.

Proč prostě neroztáhnout ruce
Odrazit se, skočit do prázdna,
Buď vzlétnout a počítat měsíce
Bo přijde tvrdá dlažba.

Život je jak tango,
Může vést jen jeden.
Když oba za provaz se tahají,
Musí někdo z nich přijít s jedem.

Nebo se otočit a začít táhnout společně na jednu stranu,
Ranám osudu se postavit,
Druhou tvář nastavit,
To spolu svedem.
Autor Petr Šajdar, 27.12.2007
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí