Poslední rozloučení

Poslední rozloučení

Anotace: ...

Vítr rozfoukal sny jak pápěří
Nikdo jim už nevěří

Naděje odlétla
Jak vlaštovka z papíru
Znovu ji hledat
Nikdo už nemá sílu

Černou smuteční pásku
Připínám si na rukáv
Za vysněnou lásku
Leží na marách

Budiž jí zem lehká
Autor Bunny, 27.12.2007
Přečteno 384x
Tipy 4
Poslední tipující: Gabi, Pišák, Demedalex
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí