Láska...

Láska...

Anotace: prostě jaká je láska...

Láska vykvete tak náhle,
jako květina na louce,
když slunce svým paprskem nad ní mávne,
přijde jak stín, potichu a lehounce.

Na srdci zazvoní, na duši pohladí,
oči Tvé zahalí do krásného třpytu,
tajemství Tvého nitra opatrně odhalí,
láska zrození, láska při křtu...
Autor Saberska, 15.09.2004
Přečteno 1369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí