Do nočního klidu křičím

Do nočního klidu křičím

Anotace: opojen alkoholem, opět jsem se nechal unést...

Do nočního klidu křičím své tajné přání,
doufaje, že se mi aspoň jednou vyplní,
že jednou budu líbat tvé nádherné tělo,
tvé oči budou jen kousek od mých,
více už nespatříme světlo.

Jak pomalu budu líbat tvé ústa,
kousaje do tvých rtů, doufaje v kapky krve,
které do úst s povzdechem vdechnu,
kde skončí těch pár vzpomínek na prvé???

V nočním jitru uprostřed nekonečných hvězd,
mé přání do cizích uších pomalu vlétá,
pravého adresáta, ale nikdy nenalézá,
pár polibků, několik pohlazeních…

Do nočního klidu křičím své tajné přání,
nevidím, neslyším, nedoufám v jeho splnění,
jen věřím v pravou lásku, v pravý srdce cit..
Autor Láďa, 28.12.2007
Přečteno 259x
Tipy 6
Poslední tipující: ziriant, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Milissa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm...: )

29.12.2007 17:08:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí