Zhasni svíčky

Zhasni svíčky

Anotace: Zhasni světla

Prosím, zhasni naše světla, svíčky
za lepší dny a lepší zítřky
Mě už za ně opustila víra
Já zhasnu s nimi - chybí mi síla

Nechci si lhát, že to zvládám,
když mám chuť křičet
Já to vzdávám,
Já to vzdávám!

Už tě nechám,
ať mě znovu opustíš,
však tentokrát se nevrátíš,
už se nikdy nevrátíš
víš, že mě jinak utrápíš
mé srdce ke dnu potopíš
i když se zdá, že níž už to nejde-
bolesti se vždy o kus víc vejde
(Jen nevím, bude jí víc s Tebou nebo bez Tebe?)

Už nesmím čekat, že zazvoníš
a u dveří bys stál...

Ne! Život plyne dál
Autor tyxka, 28.12.2007
Přečteno 432x
Tipy 2
Poslední tipující: Someday
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mluvis mi z duse...
Taky nad tim obcas premejslimco je horsi... krasne napsana basnicka... je mi z ni smutno...

17.04.2008 22:37:00 | Someday

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí