*Co dodat?*

*Co dodat?*

Anotace: ;§%;§%

Snová Paní plány snová
bez přestání,zas a znova
vkrádá se mi do spaní
co Vy jste to za Paní?

Tím že chaos myšlenkový
občas takto větrat smím
sněním nic snad nekazím
z dnů všedních já neblázním.

Někdo roní slzičky
druhý skládá básničky
to není věc nová
stačí prosté děkuji.

***stačí Paní Snová***
Autor Báček, 14.06.2005
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí