moc daleko....blízko konci../my končíme../

moc daleko....blízko konci../my končíme../

Anotace: ...důkaz toho jaký jsme všichni svi**...to,jak nepotřebujeme důvod...to jak jsem nechutně špatná...

všechna tahle
tvoje idea
se rozpouští

/...ve slanejch sračkách.../

čím dál tím víc
špatná holka
co ti visí na krku
.
.
nejde ji tolerovat

kdy ti to dojde?
.
.
nechce dál
musíme skončit
.
tvoje mládě
ztratilo intenzitu
...
tak moc ji postrádáš

nikdys neublížil
neni tu důvod
je tu jen
ta špatná holka
která se
možná jen
bojí
konce
.
.
o to víc to bolí

oba dva to tak strašně bolí

to jak se vzdalujem
natáhni
ruku
a chytni

.
/jsem už moc daleko.../
.
.
Autor LisSe, 28.12.2007
Přečteno 306x
Tipy 12
Poslední tipující: daissy, Adrianne Nesser, 0-0, Naracca, kucky, Erion Fate, B.a.r.b.a.r
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky moc dobry!

05.01.2008 13:23:00 | Adrianne Nesser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí