PRo TEBE

PRo TEBE

Anotace: ... ...

Přes špinavý okno
U kterého sedím
A přes déšť vidím
Že dělal jsem chyby
Dělal jsem přešlapy
Lituji každého dne bez TEBE

Vidím nepřítele v lidech
Ale největší nepřítel sobě
Jsem JÁ

Chtěl bych ti vrátit
Každý promarněný den v slzách
Změnit ho na den radosti

Ani tisíc růží
Ani milión dárků
Neodčiní mou slabost

Mohu jen slíbit:
TY jsi má jediná
Jediná v srdci ukrytá
Každá myšlenka věnovaná TOBĚ
Chci TI být dobrým manželem
Chci být dobrý táta našich dětí
Chci jim dát to co jsem postrádal
Chci dát tobě o co jsem tě okradl
Jen s TEBOU jsem šťastný
Jen s TEBOU si na nic nehraji
Jen s TEBOU se nepřetvařuji
Ukázala jsi mi cestu k sobě samému
Dáváš konečně jasnou vizi budoucnosti
JSI to co chci

MILUJI TĚ
Autor VoiD, 28.12.2007
Přečteno 824x
Tipy 2
Poslední tipující: Natálie T., Cathy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí