Never ending story

Never ending story

Anotace: ...

Říkáš mi: potemnělé poupě.
Připadám si tak hloupě,
to jak všem lžím jsem uvěřila,
teď jsem jen pro smích, za debila.
A toho, kdo mi u zad drží dýku,
si s chutí smažu ze slovníku.
Že mi má sestra všechno vzala,
já stěží jsem se vyrovnala.
Jistě, nejsem krásná jak ona
a nejspíš jsi mě neměl rád,
na očích uvízla ti clona,
ztrať se mi z očí napořád.
Autor Inge, 28.12.2007
Přečteno 300x
Tipy 6
Poslední tipující: denebrin, bobi bobie, Erion Fate, fire.fly
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

podobné jako v Očekávání..
líbí se mi

28.12.2007 22:28:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí