Odpusť

Odpusť

Anotace: tady snad ani není co popisovat, ta básnička to říká dost jasně...

Odpusť mi...
že stále hledám chyby
a nikdy mi nestačí to co je
že zdá se mi to málo
a mé srdce stále pochybuje

Odpusť mi...
moje protivné nálady
a dlouhé hodiny ticha
sama nevím, proč někdy nepromluvím
přitom tolik slov mne na jazyku píchá

Odpusť mi...
že dívám se stále na jiné
a že sním o nich ve spaní
že bláhová a hloupá jsem
když myslím si, že jsi mi vždy k mání

Odpusť mi
že i přes to všechno stále miluji jen tebe...
Autor Nessy, 29.12.2007
Přečteno 451x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, prostě Zuzana, d---, Zweiblumen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Upřímná.

04.01.2008 17:54:00 | prostě Zuzana

... líbí se.

29.12.2007 17:24:00 | Zweiblumen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí