...ticho...

...ticho...

Anotace: když není co si říct...chce to číst mezi řádky ticha........

Miluju tě!
(bolí)

slova
vyřčená jen tak
do vzduchu,
výstřel z děla
do ticha našich životů

*z přetékajícího kalichu
TVÉ lásky*
(jak plný je ten můj?)
.
.
.
.
a všechna
slova nám už došla

-MLČÍME-

(prázdný)
Autor Sukuba, 29.12.2007
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: qpal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí