Zlomený...

Zlomený...

Anotace: Srdce...

Odcházíš, já padám k zemi,
šance na návrat už neni,
neotočíš se a jdeš pryč,
ztracený jsem jako míč.

Nevzdávej se po první krizi,
kdy první opojení zmizí,
emocím dej průběh volný,
na obou stranách je chtíč shodný.

Nenacházím nikde chybu,
a já věřil tvému slibu,
že když něco bude špatně,
dozvím se to, i když matně.

Spletl jsem se, srdce bolí,
jeden konec, začátek nový
znovu se zvednu a půjdu dál,
v zemi prázdna jsem teď král.
Autor Richard LaFontaine, 29.12.2007
Přečteno 319x
Tipy 1
Poslední tipující: její alter ego
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jakobys mi mluvil z duse, krásné

29.12.2007 13:54:00 | Suzan

snad najdeš někoho, kdo tě pofouká

29.12.2007 13:41:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí