Sbohem!!!!!

Sbohem!!!!!

Anotace: tenhle člověk se mnou strašně zamával a já to vlastně ještě pořád nepřekonala a pořád se v tom utápim..

Zapomněla jsem,už nemám tě ráda,
jediný co chci je ukázat ti záda.
Postavit se znovu na vlastní nohy,
doufám,že to zvládnu,najdu srytý vlohy..
Já ti jednou dokážu,o co's se mnou přišel
mý srdce bije pro tebe,kdybys to jen slyšel.
Bojim se ohlédnout na to co bylo,
zlomený srdíčko v hrudi mi zbylo...
tebe to netrápí,žiješ si dál,
mě si mý iluze navždycky vzal...
Ať si tě nechá ta tvoje slečna,
jednou ji budu za všechno vděčná...
Já přece nechci sobce a lháře,
jenom bych ztratila svůj úsměv z tváře!
Buďte si spolu,buďte si šťastný,
budu mít svý štěstí...štěstíčko vlastní...
Autor Radushka, 15.06.2005
Přečteno 525x
Tipy 2
Poslední tipující: Sigurd II.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Je to hezký, věř a doufej, zase bude Ti hej.

12.10.2005 17:04:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí