Chtěl jsi....

Chtěl jsi....

Anotace: jenom chtěl...

Chtěl jsi mi dát lásku,
dals na oči černou pásku.

Chtěl jsi mi dát smích,
dals a Tvůj pohled zjih.

Chtěl jsi mi dát štěstí,
dals mi pouze pěstí.

Chtěl jsi mě vzít do Paříže,
dals mě mezi pevné mříže.

Chtěl jsi píti krásu se mnou,
hrubá ruka nechtěla tu jemnou.

Chtěl jsi mi dát sebe...
dals mi...
dal...

/opravdu dal/
.
.
.
SAMOTU
.
.
.
Já řeknu jenom slovo jedno...
.
.
Děkuju
Autor Suzan, 29.12.2007
Přečteno 364x
Tipy 2
Poslední tipující: Megs
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí