Tři zlomená srdce...

Tři zlomená srdce...

Anotace: :( On, Zrzek, Anakin, Ona a já (28.12.2007)

ON a ZRZEK milují jednu dívku,
ona však přednost dává podivnému kvítku,
ANAKINOVI!

...

ON ji miluje až do skonání světa,
rozhodila HO ta neskutečná věta,
že ona miluje ANAKINA!

...

ZRZEK ji miluje, déle s ní i pobyl,
však někdo jej v jejím srdci přebil,
ANAKIN!

...

Ona zřejmě miluje ANAKINA, je nerozhodná,
chtěla dát šanci všem, až tak je hodná?

...

Srdce však zlomil tím ANAKIN lidem třem!

...

JEMU, který ji miluje
ZRZKOVI, který ji miluje
a MĚ!!!

...

Já totiž miluju JEHO...
Autor B.a.r.b.a.r, 29.12.2007
Přečteno 349x
Tipy 7
Poslední tipující: Helena Buchtová, Naracca, kucky, LisSe
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Plux....=))

03.01.2008 15:19:00 | Naracca

phou...:-*

29.12.2007 19:44:00 | LisSe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí