Má ségra má prima bráchu

Má ségra má prima bráchu

Anotace: začínám věřit na lásku na první pohled :X :o)

Tisíce tonů
nesmírné intenzity
a jediný muž
neznámé identity
..
Myšlenky touží
by zaruku mě vzal
však on jak žebrák
tam ve stínu
-stál-
..
S cigárem v ruce
tím protivným zlozvykem
sic se mnou nemluvil
jen hýbal jazykem
-a řekl to nejkrásnější
co jen mohl říct-

A moje odpověď?

....................
Díky brácho
Autor Michelll, 29.12.2007
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: colorka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí