Hrníček

Hrníček

Anotace: báseň o hrníčku

Sbírka: Míče

Hrníček s nápisem Coca-cola
v něm horký čaj
a ještě trochu medu
na kraj tvé postele usedám
díváš se na mě a máš spocené čelo
dávám ti napít
a přeji si aby ses netrápila
držím tvou dlaň a taky líbám
rukou mi zajíždíš do vlasů
cítím tvůj dech
jsi horká a ustaraná
neboj se jsem při Tobě
prosím tě neboj se, jsem tady
vyprávím ti příběhy
které se kdysi staly
pozorně posloucháš
a sníš
povídám o tom, jak jsem byl nakoupit
a taky co jsem koupil
usmíváš se, jsi krásná
jak moc tě miluji
Autor Robby Hartmann, 29.12.2007
Přečteno 468x
Tipy 6
Poslední tipující: fire.fly, S..a, Lucie Teru
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super :o)

29.12.2007 23:40:00 | Albinek.001

moc hezká, tohle je skoro moje představa ideálního chlapa...

29.12.2007 21:33:00 | fire.fly

Nádherná báseň. Vítej na literu

29.12.2007 20:50:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí