Náš klamný svět

Náš klamný svět

Anotace: ***

Nejspíš nemáš ani zdání,
co připravuješ mi svými slovy.
Obrovské zklamání,
těžké, jak železné okovy.
Jak mávnutím kouzelného proutku,
mé srdce na kusy drolíš.
Krčím se jak zmlácená v koutku,
strašně moc mě lásko bolíš.
Vím, nemyslíš to špatně,
však raději poslouchat chci mlčení.
Na úsměv, na slunce, vzpomínám matně,
je to jak středověkké mučení.
Solí zdobím svoje tváře,
Ty jsi ten umělec slavný.
Chci Tebe, svého lháře,
i když náš svět je víc než klamný...
Autor estrellita, 29.12.2007
Přečteno 322x
Tipy 5
Poslední tipující: Martinecka23, looser, Niké, Bíša, dva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí