Plyšáček

Plyšáček

Anotace: ...jedna starší básnička z doby, kdy jsem měla ,,někoho" ráda, ale už je to pryč...básnička o plyšáčkovi, kterého mi dal. Rozešli jsme se, ale plyšáčka stále mám na klíčích bez ohledu na toho, kdo mi ho dal. Plýša si mě totiž zaslouží! :-) ;-)

V dlaních svých svírám dárek Tvůj.
Je růžový, plýšový, krásný a MŮJ!
Je skvělý, hezký, úžasný!
Kouká, co píšu Ti do básní.

Ani nevíš, co pro mě znamená.
:)…jak se na mě kouká těma svýma očima.
I ty máš krásné oči.
Podívám se - svět se mi točí.

Musím se ho stále ptát,
jestli mě máš ještě rád?
Proč o naší lásce nikdo neví?
Věř, stejně se to jednou dozví!

Nemůžem jim věčně lhát!
Tak vyslov tu větu:,,MÁM JI RÁD!"
,,Chci JI líbat, držet JI v náručí
a nemít JÍ tehdy, když čas nám poručí!"

Lásko, vždyť já si přeji jediné.
Mít Tě dýl než čas nám uplyne.
A tak já, dál se ptám,
proč se s tím smířit mám?

Jak se mám vyrovnat s tou touhou?
Na pusu čekám tak dlouho!
Když se ptám, co teď s tím,
tak pouze znejistím.

Marně svá slova nacházím.
Usměješ se, vplouvám do nesnází.
Jak já po Tobě tesknu,
ale líbat Tě můžu jen ve snu.

Pročpak sám nejdeš blíž,
i když se nebráníš?!
Proč nejdeš blíž?
,,Chci Tě", to snad víš!

Tak podej se té touze.
Líbej mě něžně, líbej mě dlouze.
Jen tak budu šťastná.
Budu zářit jak hvězda jasná!

S plyšáčkem v postýlce
teď snažím se spát.
A za svitu měsíce
doufáme, že máš mě rád.
Autor Monysek, 29.12.2007
Přečteno 391x
Tipy 8
Poslední tipující: Kozoroh 1, Kačík, SWEET13, Dreamer.max, Pišák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Taky mam takovýho plyšáčka ×)))

04.01.2008 17:40:00 | SWEET13

;)

01.01.2008 18:51:00 | Dreamer.max

Přeji štěstí...Pišáček

30.12.2007 10:12:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí