Tělo trochu jinak..

Tělo trochu jinak..

Anotace: Je to můj pohled na jednu píseň, která je o mne...

Dívám se do svého srdce a vidím tebe,
však tentokrát chci vidět sebe.
Chci dobře znát tvůj pohled na mne..
Ještě, že tu píseň máme..

O tajemnosti mluvíš..
Jen mluvit to ty umíš.
Je deset večer hvězdy šly na nebe..
Máš rád, když se tvářím tak nevinně..

Nevinná jsem nebyla..
Přesto jsem se ti líbila..
Dokonce si mě i miloval..
Nebo jsi mi to jen sliboval?
Nebo jsi mi to jen vnucoval
a lásku mou jsi přikoval
do věčných pout mé touhy..

Hrozná touha, která mozek zmáhá
však plnosti citu nedodává.
Chtěl jsi se hlavně dotknout mého těla,
však nezeptal ses jestli bych to chtěla.
Proč sliby a slova používáš
a přitom si jenom užíváš.

Teď tu stojím jen tak nahá,
však nejsi to ty kdo po mne sahá.
Do krásné zahrady lásky padám,
však tebe tu už nepostrádám.
Chybíš mi jen v mém srdci
proto se mi tolik chce říci,
že miluji tě je pro mne jen tebe a navždy
však je tu problém mé vnitřní zrady..
To co jsem chtěla to jsi mi vzal..
Vzal jsi mi pocit, který mě tak hřál
To nikdy nevrátí se zpět..
Teď už nikdy nepřestanu se chvět.
Jen kvůli tobě má lásko
to všechno ve mne zhynulo.
Jediné co mi zůstalo je žal..
Ten sis doopravdy přál?
Autor klara07, 29.12.2007
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) ... taky jsem se tam našla...bohužel :-( ....krásná báseň...:)

30.12.2007 10:04:00 | Monysek

Poznávám vás v tom, drahá. Chci jen říct, že... nebojíte se upřímnosti. Nebojíte?

29.12.2007 23:18:00 | slepý tambor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí