Je ne sais pas

Je ne sais pas

Anotace: Je ne sais pas, I don´t know, prostě vážne nevím...:(

Tak zas tu stojím
Mé srdce brečí
Polykám slzy
Hroutím se v křeči

Svět letí okolo
Vidím jen mlhu
Stíny a světla
Chvějí se v rohu

Tisíckrát ze sebe
Udělám potvoru
Za princem na koni
Zaklapnu závoru

Teď je mi zima
Vlastně ne – horko
Tohle vám nepřeju
Snad ani chvilku

Nejhorší vlastně je
- ten cit tu není
Okurky, šlehačka
A holý stěny

Poslouchám Masox
A vlastně nevím
Jak vlastně do sebe
Sta hřebů vrážím

Chci se snad omluvit
Za ty svý slova
Vrátit to o kousek
Či začít znova
- nebo ne -

Není to zrada
I mě to bolí
- a jak -
S žebráckou holí
Půjde mé srdce
- spát -
Autor Aziel, 29.12.2007
Přečteno 379x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, WhiteSkull, Cassandra, jedam, china white, kryndy, Demedalex
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a až se vyspí, bude znovu silné...

31.12.2007 22:16:00 | Simísek

...bolí to, viď! :-( ...mě taky...:'-(....krásný a moc!

30.12.2007 10:33:00 | Monysek

Moc krásnéé...

29.12.2007 23:27:00 | Štěpulínka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí