Ve válce vlastních pocitů

Ve válce vlastních pocitů

Anotace: Na bitevním poli...

Víš, to nebyl jen tak nějaký kousek
mého vnitřního já,
co jsem chtěla (nebo stále chci?)
Ti s důvěrou dát.

Možná, že chci stále
dál zůstat v téhle válce.

Kde vítěz je už předem jasný
a zápal můj nic neuhasí.

V obranné fázi -
- jak nezvyklé!
Bys zaplatil výkupné
za tuhle?

Nebo se vždy opět
schováš za duhu
a spoléhat budeš na to,
že pro Tebe tu vždycky budu..?!
Autor Niké, 30.12.2007
Přečteno 398x
Tipy 1
Poslední tipující: laura3
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná

19.02.2008 22:50:00 | laura3

tak to je hezká báseň, máš zvláštní styl skládání, který se mi moc líbí, je tak opravdový, moc pěkné opravdu:)

30.12.2007 04:45:00 | PonozkaB

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí