Opravdová láska, nebo jen imitace..?

Opravdová láska, nebo jen imitace..?

Anotace: Takhle to dopadá, když mi někdo moc chybí....

Když nad tím vším přemýšlím, jen tak z nenadání,
různá slůvka a věty mě napadají,
v hlavě ten největší zmatek mám,
říkám si, proč láska nepřeje nám....

Já bych pro tebe udělala cokoliv, klidně i dýchala,
ale jako bys mi chtěl říct, abych se do tvého života již nemíchala...

Přiznávám...ze začátku jsem tě odmítala jen,
ale teď bych to chtěla brát už jen jako nejhorší sen.

Vlastně kolikrát jsme spolu byli venku..dvakrát..?vícekrát..?
Jako tu nejkrásnější věc to beru a vždy budu brát...

Teď, až teď když s tebou už ani nekomunikuju,
si uvědomuju jak toho všeho strašně moc lituju,
ale teď už je pozdě..
a já se cítím hrozně..

Cítím se strašně osaměle,
ty ses ke mě choval sice nesměle,
ale přesto vím, že si mě měl ze srdce rád,
nemůžu, ale žít s myšlenkou, že budeš JEN kamarád...

Nejkrásnější věty psal si mi,
jako by snad ani nepatřili mi...

Ten pocit, že ti někdo chybí znáš...?
tak ŘEKNI, koho doopravdy rád máš..?

Tolik dní s tebou nebýt v kontaktu,
to se pro mě rovná masovému masakru,
tebe to dlouhé odloučení nebolí?
Ať tvé srdíčkou tu správnou cestu zvolí...

A na závěr dvě slůvka a osm písmenek,
MILUJI TĚ a jsi můj celičký svět..!

(věnováno nejmilejšímu a nejhodnějšímu klukovi, kterého znám....P€ŤULK&)
Autor P€ŤULK&, 30.12.2007
Přečteno 425x
Tipy 3
Poslední tipující: Bloodmoon, Joker-off-Hell
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Je to hezký, taky mám pár takových zkušeností :)

09.06.2008 16:23:00 | Míťa

z básně cítím lásku, upřímnou--tak mladou, jen na oko zraněnou. volená slova tomu odpovídají --dne se jim spíš sám snažím vyhnout, ale proč lhát? také jsem tak psal..o tom svědčí má tvorba s dedikací pro Alici // dnes se za ní trochu stydím --- za tu tvorbu ;-) samozřejmě....byť je to jen 8 dní (LOL?)
věřím, že tu naivitu dlouho ještě pociťovat budeš - a bu´d za to ráda a nedej na mě, v depresích utonulého, nenechej se odradit...někoho tvé básně určitě osloví!
závěrem? Tip..ne SuperTip, ale aspoň Tip

30.12.2007 18:17:00 | 11477

Nice

30.12.2007 11:12:00 | Joker-off-Hell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí