Poručit citům

Poručit citům

Anotace: Když si lásku zakážu, znamená to, že nebude? Ne, to fakt ne...

Nesmím a nechci Tě milovat,
však dá se citům poručit?
Jestli to umíš třeba Ty,
můžeš mě poroučet naučit?

Tohle je láska zakázaná
a já nechci, ať o tom něco víš.
Třeba se mi povede city skrýt
a třeba to stejně pochopíš.
Autor Rakasteta, 30.12.2007
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí