Zelený moře

Zelený moře

Anotace: S kůží na trh... Ta básnička je hodně špatná... Brak z tvůrčí krize... Ae tak co... Je to psaný srdcem...:) Potřebuju prostě jenom podpořit...

V nedosažitelný dálce,
v hloubce moře zelenýho
dělám kroky
a do asfaltu rýsuju počáteční písmeno... T.

Ještě líp se v objetí /tvým/ cítím,
ještě líp než v objetí anděla...
A přitom... Žárlím na pohyby
těla mně vlastně neznámýho...
/ Chytala jsem ho za ruku,
jak malé děcko.../

Mám komu chybět,
má mi kdo chybět...
Je mi fajn,
je mi skvěle!?
/ Hrnkem hořkýho kafe,
ale pořád nepohrdnu.../

Slzy z očí bych musela násilím vymačkat,
křik z hrdla vydrat by mi nešlo...
Jsem v jiným těle,
mám jinou duši...
/ Proboha!/

... A na papír mi už psát nejde...
Neumím zvednout tužku,
ze zelený barvy se mi dělá mdlo...
Klepou se mi ruce a...
Papír zůstává stejně prázdnej...
Já nechci psát láskou a srdcem pomatený /husy/...!

Neberte mi to, co jsem získala,
Ale... Vraťte mi to,
Co jsem tím / neprávem!/ ztratila...
Bože... Já o to nechci přijít!

A... Ty tulipány...
Si na tělo nechám namalovat...
Protože věřím...
Že to takhle bude fungovat...
/ Že, lásko?/

Tak mě neopouštějte...
Jen miluju...
Přečteno 315x
Tipy 9
Poslední tipující: Zuz., el viento, callowsick, Barunka=o), qpal
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

malvínko...dnes...si ty slova...schovám...a věřím, že víš.

03.01.2008 20:04:00 | Zuz.

...účastník je dočasně nedostupný... :)

01.01.2008 21:18:00 | callowsick

Mně se to zdá dost dobrý, fakt !! :-)

01.01.2008 18:02:00 | Barunka=o)

podporuju te :-)

31.12.2007 08:37:00 | qpal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí