Jsi...

Jsi...

Anotace: Moc nemusim básnicky tohoto typu, ale tahle se mi aji celkem libi :)

Jsi jako anděl, co život mi dal,
Jsi jako touha, co žije ve mne.
Jsi jako spánek, co jsi mi vzal,
Jsi jako kat, co hlavu mi setne.

Jsi jako vánek, lehký a svěží,
Jsi jako dotyk na hebkém líci.
Jsi jako stavitel stovky věží,
Jsi jako sníh, co sněží a těší.

Jsi vysněný kluk dívek mnoha,
Ale jen jedna tě může mít.
Jsi princ, o kterém slyším každej den znova a znova,
Jsi kluk kterýho miluji a jen s tebou já chci být.
Autor MiaaWei, 30.12.2007
Přečteno 692x
Tipy 2
Poslední tipující: Erion Fate
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné vyznání...

04.01.2008 17:19:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí