Milenec s hadíma očima...

Milenec s hadíma očima...

Anotace: člověk mého srdce... a nechápu to vůbec mozkem.. tady přemýšlí jen srdce...

Dívám se do tvých očí.
Plene z nich zvláštní síla.
Jako, když had se stočí
a pohltí kořist,i když ještě žila.

Oči svítí zeleným zvláštním svitem.
Jsou plné touhy a lásky k moci.
Vždy úspěch a síla byla tvým cílem.
Proč nechceš nikdy pomoci?

Proč stále tlumíš svědomí -
dobře ti radí.
Bojím se, že spadneš do bezvědomí,
až tě tvá vůle jednou zradí.

Nelži mne ani sobě,
vždyť já tě mám ráda i s tvými nedokonalostmi
Chci zase být blízko k tobě..
Znovu projít všemi radostmi.

Nikdy nezapomenu , že mne miluješ
jsme jedno tělo a jedna duše
tak řekni mi proč si ubližuješ,
ale řekni to jen tiše..

Ty jediný víš co potřebuji, co chci,
tak přijď ať se stane zázrak a já ti třeba odpustím
Chci zase prožít ty báječné noci..
Chci zase zářit štěstím…

Mám ráda, když si se mnou..
Ráda se přimykám k tvému srdci.
Však chci být jedinou
a znova věřit ti chci..

Zasloužíš si však moji důvěru?
Nezklameš moji víru a lásku?
Nechci se propadat do hlubin sváru
a cítit tu nekonečnou dálku…
Autor klara07, 30.12.2007
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: grázlík, Verena
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je láska, která všechno spláchne,
co točí větrem, hýbe mlýny,
ať ta či ona jednou zklame,
pro příště nejsme jiní.

Zas milujeme srdcem velkým
a rdousíme to v sobě,
za lásky kousek změníme se v selky,
dneska jak v minulý době.

Tak ať nám to vychází ty naše lásky
a moc nás nebolí ty naše pády,
ať kdo si hladí naše v lásky
a ať se všichni máme rádi.

07.01.2008 21:19:00 | grázlík

...a odpovědi, tý se nedočkáš...

31.12.2007 10:58:00 | slepý tambor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí