Jedině Láska

Jedině Láska

Anotace: Pro tebe...:)

Cítíš to také?
Kolem mě se rozplývá láska.
Ke komu?
K tomu kdo osušil má uplakaná očička.
Jaký je?
Hezký, milý, nežný jako kočička.
A škrábe drápkama také?
Ne,jen mě hladí svýma hebkýma ručičkama.
A mňauká také?jako kočička?
Ne, jen šeptá mi krásná slovíčka do ouška.
A jaká slovíčka?
Že tohle může být jen láska...
Autor FETKA, 30.12.2007
Přečteno 587x
Tipy 6
Poslední tipující: Beepat, .K.r.i.s.t.y., jesterka, stmivani.na.lepsi.casy, Lisa.Ginmi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Krásné, něžné, kotěcí - jen zapříst ;+)
Nejen, že může - to musí být o lásce...

09.01.2008 21:51:00 | Lisa.Ginmi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí