Černá, bílá, barevná ...

Černá, bílá, barevná ...

Anotace: Láska je jako černá, bílá, barevná ...

Láska je jako černá perla třpytící se v hlubokém dně
Láska je jako černý mrak mračící se v blízkosti ohně
Láska je jako noční můra, která vytrhla ze spaní
Láska je jako noční obloha, po níž blesky uhání

Láska je jako bílá smrt, jejíž ruka hladí mou tvář
Láska je jako bílé ráno, kde noc ničí ranní zář
Láska je jako zimní mráz, který tuhne v srdci
Láska je jako zimní sníh, který se snáší na horkou svíci

Láska je jako barevné kvítí kvetoucí na širé pláni
Láska je jako barevná duha hrající tóny v hebké dlani
Láska je jako maškarní ples, kde pravé tváře se jednou ukáží
Láska je jako krásné oči, které odhalit věrnost vždy dokáží
Autor Andýsek73, 31.12.2007
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, blue
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí