Nespavost

Nespavost

Anotace: ..kdyz sem nemohla spat..a jeste nemocna

Kasel mi nedá opět spát
a tak mě napadlo tobje psát,
že kdyby včera severak přestal vát,
kdyby můj strach nebyl had,
kdybych jen tušila kolik vad,nemůžeš snad?
kde sem nechala rozumu sílu?
vzduchem baleny tabák papíru
kde jsou ty kecy,kde je ten den?
na který jednou zapomenem..
Jako lady na obláčku,
jako patnáctka na skáčku
dycham ti na nos miláčku!
Autor Veka, 31.12.2007
Přečteno 467x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí