Kočička

Kočička

Anotace: Co pak děláš moje kočičko...

Co pak děláš moje kočičko,
když ráno vyjde sluníčko.
Schoulená si v klubíčku,
ve svém krásném pelíšku.
Očička ti září,
ve sluneční záři.
Tlapky jen tak vystrčíš
a drábky zastrčíš.
Protáhneš si bříško,
dáš na sebe jen tak tričko
Vlásky si tlapkami rozčešeš,
a pak se na mě usměješ?
Mlíčko už máš na plotně
a prosím buď vedle mě.
Autor misabartos, 31.12.2007
Přečteno 324x
Tipy 3
Poslední tipující: Christy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí