Láska

Láska

Anotace: Tohle jsem napsla splečně s jednou svou kámojdou.

Láska, je voda.
Co nikdy nezastaví.
Láska, je oheň.
Co nikdo neuhasí.
Láska, je cit.
Který dělá si své.
Láska, je slunce.
Co nikdy nezhasne.
Láska, ta krásná chvíle.
Co životem plyne.
Jen já vím,
Že v mém srdci nezahyne.
Autor Platón, 31.12.2007
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí