Slzy štěstí

Slzy štěstí

Anotace: ...pro nejmilejšího blázna...

do nového roku,
vstoupit po tvém boku
ne tak jako většina
ne tak jako – normálně
prostě po našem,
viď?

mezi tebou a mnou
nikdy to nebylo – normální
a já doufám,
že taky nikdy nebude,
hm?

pořád vzpomínám,
jak se den projasnil
tvým příchodem
pořád sním,
o tom, co třeba
jednou
o tom, co možná
ani být nemůže

možná je to těmi
růžovými brýlemi
možná je to
tvými dolíčky
ať už za to může cokoliv
slzy štěstí vítám a děkuji
za tvé – mám tě rád
za tvé – nesmíš být smutná
za tvé – jituško !
slzy štěstí vítám a přeji si
jen jednou tě obejmout
a nemylet na to,
že to správné není
jen jednou do očí koukat
a myslet si,
že se tím něco změní
co ty na to?

mám tě ráda
ale ne normálně
- po svém,
nevadí?
Autor jitaaa, 31.12.2007
Přečteno 440x
Tipy 3
Poslední tipující: Lisa.Ginmi, Lucie Teru
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Také miluji...po svém :-)
Krásná báseň, krásné city, krásné "po svém..."

06.01.2008 21:15:00 | Lisa.Ginmi

psané z hlouby duše...jenom jsem trochu zmatený co mezi vámi je...pěkně formulované verše:)

06.01.2008 11:48:00 | vox animi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí