Jak dál?

Jak dál?

Anotace: Ať uděláme cokoliv, vždycky bychom měli mít pocit, že to bylo správné..

Sto slov, sto soutěží, sto řečí, sto nevěřím..
že miluju, že stávkuju, že nezhřeším, že neřeším..
tak těžký, tak snadný, tak komplikovaný, tak zrádný..
je náš vztah..tak pomoz mi ho změnit nebo se ztrať navěky!
Autor Martez, 31.12.2007
Přečteno 349x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí