SEN

SEN

Anotace: ...

Když tady slunce zapadá a noc rozprostře svoji tmu,
vždy mě při tom napadá mít tě tady ve svém snu,
položím tě směle a rozprostřu v peřině,
polaskám tě po tvém těle políbím tě na klíně,
vztyčeny jsou všechny plachty jachta klouže po moři ,
těla zmítají se bouří, srdce vzplanou uz hoří,

-začalo svítat, světlo boří stíny
po bouři už zůstal jen pocit viny,
a tak dávám svému snu uz sbohem ,
chtěl bych být jen tvojím bohem
Autor wojwy, 01.01.2008
Přečteno 627x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí