Kluk v černém kabátě

Kluk v černém kabátě

Anotace: mno, proč sem se jen musela takhle slepě zamilovat?:'(

Kluk v černém kabátě,
já jsem z něho jak na drátě.
Popletl mi hlavu,
já jsem jako v tranzu.
Kluk v černé kabátě,
je tak zvláštní,
jinačí než ostatní.
Mé srdce se ted tápí,
to jen tak někdo nenavrátí.
Je mi na nic,
on mě trápí nejvíc.
Kluk v černém kabátě,
je krásný jak červánky,
já pohledím do dálky.....

Vidím pouze kluka v černém kabátě,
ale ne, je snad jediný na světě?
Kluk v černém kabátě,
je tajemný jak noční les,
bála bych se do něj vlést...
Jeden jeho pohled,
mé srdce roztaje,
jeden jeho dotek,
mé tělo utone,
utone v radosti,
utone ve štěstí.

Toho kluka v černém kabátě,
miluju jak ještě nikoho na světě!
Autor Black Martinsha, 01.01.2008
Přečteno 414x
Tipy 6
Poslední tipující: kikis, ludmil, Norlein, xhil, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je tajemný jak noční les,
bála bych se do něj vlést...

To je hezky působící metafora.

16.04.2008 20:37:00 | ludmil

Líbí se mi Tvé básnění...

01.01.2008 19:40:00 | Bíša

:-)
já nosím tvídovej

je to spíš takovej pokus o jakousi "elegii" :-)

poesie snada ani né

01.01.2008 14:41:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí