Na nebi

Na nebi

Anotace: Na nebi plují hvězdičky

Na nebi plují hvězdičky
a mají ušoupané malé nožičky,
kolem slunce pomaly proplouvají,
a neví jestli se někdy potkají.
Možná to bude v tomto století
a neví jestli padnou k sobě v obětí .
Jen tak se na sebe usmívají,
třeba si ani ručičky nepodají.
V duchu si řeknou že zase musíme jít dál
a sami neví jestli na nebi se můžou tak dlouho v klidu stát
Třeba samotným jim bude líp…
Autor misabartos, 01.01.2008
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí